Търсене
  • PRESS BG news agency

Fashion.bg с колекция на Фестивал на модата и красотата 2020

По случай своята 20-та годишнина, Българският моден портал Fashion.bg стартира собствен електронен магазин за българска мода, информираха нашите партньори от ПРофайл специално за PRESS BG NEWS AGENCY.

Модели от колекция 2020 с марка mar.fashion, създадена специално за онлайн магазина, бяхапредставени на тазгодишното издание на Фестивал на модата и красотата Варна, на което Fashion.bg е дългогодишен партньор. 

Над 400 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл - Фестивала на Модата и Красотата. Модният форум впечатли присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на събитието бе ослепителната Румяна Данаилова – Мис Варна 2019, а в ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков. На сцената дефилираха най–добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата Мис Варна – Михаела Йорданова, Марина Димитрова, Моника Драгнева, Жаклина Братанова и Ирена Иванова, както и топ моделите - Диан Христов и Мариан Христов.

Ако харесвате елегантните силуети, изчистените кройки, ако вярвате, че “малкото е повече”, а класиката е модерна – доверете се на българската марка mar.fashion. Колекцията включва рокли, блузи, поли, дамски панталони, дамски костюми и манта.

Преди три години FASHION.BG стартира и друг моден проект – детски и дамски рокли с рисунка или снимка на клиента, които също бяха представени с дефиле от моделите на VIP Fashion Group.

Модната индустрия се променя и водеща тенденция е персонализацията. Вече е лесно да бъдете уникални и да създавате собствени десени, които Fashion.bg отпечатва чрез метода сюблимация. Fashion.bg превръща детски рисунки в цветни рокли. Върху лист с умалена кройка на роклята детето прави своята рисунка. Вие изпращате снимка на рисунката и поръчвате роклята. След седмица ние ви я изпращаме готова.

Ако искате да направите уникален подарък-изненада, можете да снимате и да ни изпратите готова рисунка на вашето дете, която ще отпечатаме по подходящ начин върху роклята. Така ще изненадате вашето дете с уникален подарък!

Създайте дрехи по ваш вкус! Дрехи със собствена история!

Тази година FASHION.BG обогати асортимента си и вече освен рокля с рисунка или рокля със снимка на клиента,предлага по поръчка шалове, парео и калъфчета за телефон със снимка на клиента или с рисунка. 

Бъдете уникални и неповторими с Fashion.bg,допълват още от ПРофайл. 

Последни публикации

Виж всички

БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ В ГЕРМАНИЯ ЩЕ МОГАТ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА С ИЗТЕКЛИ ДОКУМЕНТИ ДО КРАЯ НА 2020 Г.

До края на годината Германия ще разрешава на чужденци, чиито паспорти и лични карти са с изтекъл срок на валидност, да напуснат територията на страната, когато държавата, която е издала документа, е о

Германия въвежда мерки за пристигащите и от областите София-град, Сливен и Разград

Министерството на външните работи на Германия е информирало българското Външно министерство, че като част от превенцията срещу коронавируса от събота, 24 октомври 2020 г., страната въвежда мерки спря

ПОЗИЦИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ВЪВ ВРЪЗКА С ИНТЕРВЮТО НА ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БНР

Проектът на Закон за изменение и допълнение на Закона за радиото и телевизията е разработен в изпълнение на разпоредби на Закона за държавния бюджет за 2020 г. от работна група, създадена със заповед

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2020
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now