• PRESS BG news agency

bTV празнува 20 години със специална програма на 1 юни


В понеделник, 1 юни, се навършват 20 години от създаването на първата частна национална телевизия в България – bTV. Точно в 20.00 ч. зрителите ще си припомнят емблематични моменти и лица от историята на телевизията у нас. С много хумор и отговорност към фактите, специалното празнично издание “20 години с теб” ще проследи важни моменти и хора от историята на bTV и ще припомни как медията се превърна в телевизионния канал с най-голям зрителски интерес и доверие в България. Водещи на специалното издание ще бъдат едно от най-обичаните и утвърдени лица в bTV -  Десислава Стоянова и най-младата звезда на телевизията - Николаос Цитиридис.

В празничната вечер среща в ефира на bTV ще си направят опитът и младостта, историята и неспиращото развитие. Рожденият ден на bTV ще бъде повод зрителите да си припомнят много любими лица от незабравими и настоящи предавания и да се запознаят с онези 20 емблематични неща, които определят ролята на телевизията в живота на българите и показват стандартите, които тя поставя през годините. И като на всеки рожден ден – ще има поздрави от цял свят, смях, веселие, торта и подаръци. Специално участие в „20 години с теб“ ще вземат Васил Найденов, Ицо Хазарта, Преслава, Веселин Маринов и други.

Близо 50 ключови за България и развитието на bTV хора, популярни личности и експерти с нестандартно мислене ще се включат с коментари и разкази за историята на bTV, нейните най-големи успехи, емоционални, трудни или знакови моменти. Празничната програма ще разкаже за отговорността, която bTV е имала при създаването си, както и за пътя на телевизията до нивото на кино продукциите и внедряването на най-модерните и високотехнологични решения в новините и актуалните предавания. Шоуто ще проследи и превръщането на телевизията в една от най-ангажираните със социални каузи компании у нас, както и откъде тръгва настоящата тенденция на телевизионния пазар, довела до големите формати MasterChef, „Гласът на България“, „България търси талант“, „Фермата“ и др.

Специалната празнична програма „20 години с теб“ ще бъде реализирана в съответствие с  мерките, въведени от bTV Media Group за създаване на телевизионно съдържание в условията на епидемия, като в студиото няма да има и публика на живо, ще се спазва необходимата дистанция и др. 

0 коментари

Последни публикации

Виж всички

ЗАХАРИЕВА: Българското национално малцинство наистина е мост и стимул за нашите отношения!

PRESS BG NEWS AGENCY | Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Република Сърбия Никола Селакович се договориха двете страни да работят активн

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2021
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now