• PRESS BG news agency

13 полуфиналисти превземат сцената в „Гласът на България“Полуфиналната битка за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще се проведе на живо с първи голям концерт на 7 юни, неделя. За вота на зрителите на сцената на шоуто ще пеят Илин Папазян, Елена Сиракова, Свет Георгиев от отбора на Михаела Филева; Керана, Христо Василев, Кристина Дончева от отбора на Камелия; Александър Славчев, Иван Лазаров, Йоана Сашова от отбора на Графа, и Пламен Бонев, Калина Велковска, Георги Шопов от отбора на двукратния победител Иван Лечев. Един от треньорите ще има допълнителен, четвърти вокален талант на своя страна, избран сред отпадналите по време на Нокаутите участници. Името на 13-ия претендент, определен от зрителите чрез онлайн гласуване на сайта на шоуто, ще бъде обявено в началото на концерта в неделя.


Най-изявените музикални таланти, които се пребориха в сериозна конкуренция с над 100 участници по време на различните етапи от вокалната надпревара и достигнаха до концертите на живо, и този сезон ще бъдат оценявани не от треньорите си, а от феновете на шоуто. Те ще подкрепят своите любимци чрез смс гласуване, за което за първи път всеки участник ще има индивидуален номер. Линиите за гласуване за всички отбори ще бъдат отворени в началото на концерта на живо в 20.00 часа. По двама изпълнители, събрали най-висок зрителски вот от всеки отбор, ще продължат към финала на шоуто на 14 юни. Всеки зрител ще има право да изпрати до 40 смс-а за всеки от участниците.


Освен напредъка си в музикално и сценично отношение, участниците ще споделят и лични истории за живота си по време на карантината, както и какво се е променило за тях след участието им в „Гласът на България“. Професионалните музиканти сред полуфиналистите ще разкажат как се справят в извънредната ситуация без концерти и участия, липсва ли им контакта с публиката и успели ли са да творят музика по време на изолацията.


За първи път в историята на „Гласът на България“ полуфиналистите ще пеят пред празна зала, без подкрепата на публика и близки хора. Живите концерти в шоуто ще бъдат реализирани в съответствие с  мерките, въведени от bTV Media Group за създаване на телевизионно съдържание в условията на епидемия. Всички участници ще пеят на сцената сами, където на необходимата дистанция ще бъдат само музикантите от бенда на шоуто.
0 коментари

Последни публикации

Виж всички

САЩ ще признават от влизащите граждани тестове за Ковид-19, одобрени от държавата на заминаване

PRESS BG NEWS AGENCY | Във връзка с изискването на САЩ всички пътници, които влизат в страната със самолет, да представят от 26 януари 2021 ч. отрицателен тест за коронавирус или документ, че пътникът

Възобновят плановите операции

PRESS BG NEWS AGENCY | Ситуацията в България по отношение на разпространението на COVID-19 трайно се подобрява, основните тенденции вече са стабилни и ваксинацията срещу новия вирус върви при строга о

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2021
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now