• PRESS BG news agency

ПЛАМЕН ЗАРКОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНАТА РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ

Иван Върбанов

София, 18 май 2020 г.

Пламен Зарков е новият председател на Националната републиканска партия. Той бе избран с пълно единодушие на извънреден конгрес, който се проведе на 18 май 2020 г. Бяха гласувани и членовете на Управителния съвет, сред които е и дъщерята на досегашния председател, който почина - Младен Младенов. След избора гостите и членовете на конгреса бяха поздравени с "На многая лета!" и "Моя страна, моя България!" от оперния певец Владимир Маринов.

Националната републиканска партия бе основана от Младен Младенов през 2014 г., за да работи за консолидиране на гражданското общество съвместно с националните институции. 

На местните избори през 2019 година НРП подписа споразумение с Калоян Паргов /БСП/ за подкрепа на листата на социалистите за общински съветници и на гражданския кандидат за кмет на София - Мая Манолова. 

Тогава зам.-председателят Пламен Зарков оцени високо приноса на Калоян Паргов за обединението на левите и лявоцентристките организации в България за разбиване на статуквото в управлението на София. "Трябва да променим качеството на живот в крайните жилищни квартали. Споразумението, което подписахме, съвпада изцяло с нашата програма", подчерта през 2019-та година Пламен Зарков. Той бе и кандидат за кмет на район "Искър". 

0 коментари

Последни публикации

Виж всички

ЗАХАРИЕВА: Българското национално малцинство наистина е мост и стимул за нашите отношения!

PRESS BG NEWS AGENCY | Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Република Сърбия Никола Селакович се договориха двете страни да работят активн

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2021
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now