• PRESS BG news agency

ЙОАННА-ИЗАБЕЛЛА ВЪРБАНОВА - НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В АКТЬОРСКАТА ТРУПА НА ТЕАТЪР СОФИЯPRESS BG NEWS AGENCY София, 6 януари 2021 г. Екипът на Театър София посрещна Йордановден с традиционен водосвет за здраве и успех. И новината, че актьорската трупа се разраства с ново попълнение - младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова.


Тя е възпитаничка на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", където завършва актьорско майсторство в първия клас на доц. д-р Пенко Господинов.


Йоанна-Изабелла получи популярност и си спечели фенове, които и до днес искат да се снимат с нея щом я видят на улицата, след успешните й участия в онлайн тийн сериала "Не така, брат!" - където изигра ролята на Вики, и в телевизионния сериал на бТВ "Скъпи наследници" - заради образа на Юлия и превъзходното й партниране с голямата Цветана Манева, в продължение на 89 епизода.


Младата актриса има зад гърба си участие и в два пълнометражни български игрални филма: "Момичето от ниЗката земя" и "6 и 1 наум" (продуцент и режисьор Лъчезар Петров), който и донесе и номинация за главна женска роля на Международния кинофестивал в Ница.


"Щастлива съм, че се занимавам с изкуство - днес, сега, завинаги! Тази професия, която сме си избрали, се превръща в начин на живот. Да, споменавам това клише, защото животът е изтъкан от много такива клишета, които в същността си са Истина! За мен, изкуството е спасение на духа! Това е полет на душата - в други измерения и красиви светове, до които можем да достигнем само, ако вярваме и се отдаваме напълно за нас - актьорите, като хора, и за вас - съпреживяващите, без които нашето изкуство е невъзможно!", сподели развълнувано Йоанна-Изабелла.


Още през месец януари 2021-ва година можете да гледате Йоанна-Изабелла Върбанова на сцената на Театър "София" в постановките:


- КАШОНЪТ - в ролята на Катя

- РАЗВРАТНИКЪТ - в ролята на г-ца Д'Олбак

- ТИРАМИСУ - в ролята на Creative

На добър час!

Последни публикации

Виж всички

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2021
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now