Търсене
  • PRESS BG news agency

Започват снимките на втория сезон на „Игри на волята: България“

Актуализирано: Юни 24

#ИгринаволятаБългария #вторисезон #Nova


Започнаха снимките на риалити формата в ефира на NOVA - „Игри на волята: България“. Арена на първите предизвикателства пред новите 24-ма участници този сезон, е едно от най-красивите и пленителни кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. За зрителите на „Здравей, България“ подробности за втория сезон на предаването разкри Николай Мартинов, консултант на продукцията. Той сподели, че тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни битки, а изпитанията, с повишената си трудност, ще накарат участници да изпитат своята воля, физически и психическа сила по изключително интересен и вълнуващ начин в борбата за голямата награда от 100 000 лв.


„Смея да твърдя, че имаме изключително силен кастинг. След страхотното представяне на всички участници миналата година, за нас беше огромно предизвикателство да намерим също толкова интересни ентусиасти, които да се впуснат приключението „Игри на волята: България“. Но гарантирам, че успяхме! Зрителите ще видят невероятни участници.“, добавя Мартинов. В трите племена, сред 24-мата участници попадат граждански пилот, каскадьорка и най-младият участник в българското издание на формата досега – 18-годишна ученичка.


Първият участник, за когото бе разкрита информация, е граждански пилот. Негова отговорност е живота на хиляди пасажери всеки ден. Той управлява едни от най-големите самолети и всеки ден отговаря за живота и сигурността на стотици пасажери. От екипа на мащабната продукция отбелязаха, че в тази професия се изискват желязна психика и физика, които той иска да покаже и в играта. За младия пилот това със сигурност ще е едно различно предизвикателство за натрупаните умения в работното му ежедневие.


Сред големите изненади тази година е, че към едно от племената ще се присъедини и професионална каскадьорка. Тя е много нежно и красиво момиче, което има една от най-нетипичните и интересни професии, с което е спечелила място в най-зрелищното състезание в телевизионния ефир. „Много е подготвена и мисля, че има сили да се пребори с най-силните мъже. Но изпитанията, които ние сме подготвили ще затруднят и нея максимално.“, разкри още за участничката Ники Мартинов.


В ожесточените битки за победа във втори сезон на „Игри на волята: България“ ще участва и най младият състезател във формата до момента. Тя е едва на 18 и скоро завършва 11 клас. Със своята отлична физическа подготовка и любов към екстремните спортове се нарежда сред 24-мата претенденти, които ще изпитат волята си на родното Черноморие.


Последни публикации

Виж всички

Ще бъдат налагани санкции на лечебни заведения, които отказват да лекуват пациенти с КОВИД 19

„С директорите на столичните болници начертахме организационните мерки, които ще предприеме директорът на Столичната РЗИ, за да бъде София обезпечена с достатъчно легла за лечение на COVID-19, предвид

БОРИСОВ НЕ Е ИЗРАЗЯВАЛ НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ИНИЦИАТИВАТА "ТРИ МОРЕТА"

УТОЧНЕНИЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИОННА СЛУЖБА "Във връзка с неверните внушения, изразени чрез съобщение от прессекретариата на президента, относно позицията на министър-председателя Бойко Борисов

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2020
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now