• PRESS BG news agency

ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА ЩЕ ГРЕЯТ И НА КОЛЕДА 2020

Актуализирано: Ное 17PRESS BG NEWS AGENCY | София 14/11/2020 | ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА на Фондация “Стоян Камбарев” се завръщат отново, сбъдвайки много коледни мечти! Кампанията ще подкрепи талантливи деца от многодетни семейства в нужда, дарявайки живот на нова иглолистна гора с благотворителна кампания в парньорство със Столична Община.


Елхите ще бъдат разположени на централната алея на НДК в периода от 01.12.2020 до 15.01.2020, където за първи път ще има Коледен Базар и ще водят към голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София Йорданка Фандъкова на 1-ви декември.
Ето какво сподели Председателят на Фондация „Стоян Камбарев“ и вдъхновител на тази Коледна кампания - Деси Тенекеджиева, от Лондон, където в момента снима филм :

Нямам търпение да се върна в София, за да открием прекрасната алея с ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА на 1-ви декемри. През пролетта засадихме дръвчетата от първата кампания в Южния парк и така поставихме символично начало на Гора на таланта. Представете си колко ще е прекрасно след години в нея да има повече от 500 нови елхи! Миналата година тази наша социална кампания събра над 50 хил. лева. Подпомогнахме 10 даровити деца от семейства в нужда, като те получиха планини от подаръци и ваучери, както и обезпечихме за година напред изкуството, на което са се отдали. Отделно ни останаха средства и за осем едногодишни стипенции на артисти на Фондацията.Всичко това ще се случи пак! Сърдечни адмирации на всички коледни добродетели, които ни вярват и подкрепят! Благодарение на тях ние сбъдваме мечти и правим чудеса! От името на Фондация „Стоян Камбарев“ специално бих искала да благодаря за партньорството на Столична Община, но преди всичко на прекрасната г-жа Петя Нановска от PROPLANTS - лидер в ландшафния дизайн и озеленяването, която за втора поредна година ще направи най-голямото дарение, а именно всички прекрасни живи елхи, поръчани специално за целта от Италия. Щастлива съм, че Община Бургас ще се присъедини тази година и се надявам освен в София и там да успеем да направим толкова красива светеща алея с елхи, като помогнем на конкретни даровити деца от там. Надявам се цялата кампания Елхи на Таланта и тази година да бъде толкова успешна, въпреки сложната ситуация, в която се намираме, защото бъдещето е в младостта и таланта.


Вече 11 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите и талантливи български творци, като ги подкрепя както финансово, така и морално, реализира и продуцира конкретни техни творчески проекти.
ЕЛХИ НА ТАЛАНТА беше първата Коледна социална и екологична кампания на Фондацията, в подкрепа на даровити деца от многодетни семейства в нужда. Успехът й миналата година беше впечатляващ и затова УС на Фондация „Стоян Камбарев“ реши тя да стане традиционна и национална. Идеята е фирми, компании или частни лица да направят дарение, закупувайки своя жива елха, която ще краси столицата близо два месеца в центъра на София. На всяка елха ще има красива табелка, с лични празнични пожелания от дарителя.


Благодарение на професионалистите от ПРИЗМА - светлинни решения на Стефан Щулц и Бизед ЕООД, Елхите на Таланта отново ще грейнат с приказна светлинна украса. Основни парньори по популяризиране на каузата с outdoor- кампании са IDEA Comm и Метрореклама.


Към звездните посланици на Благотворителната кампания Мария Илиева, МИРО, Любо Киров и Деси Тенекеджиева, тази година се присъединява и Виктория - младата ни надежда на Евровизия 2021.


Първите ЕЛХИ НА ТАЛАНТА за тази година вече имат своите коледни благодетели и това са УникКредит Булбанк - официалната банка на Фондацията, най-големият личен дарител г-жа Нели Беширова - собственик на енергийния лидер Риск Инженеринг и бизнесдамата г-жа Гергана Ташкова от Марс Армор.


Актавис променя своето име на Тева, но не променя грижата към талантливите деца на България и за втора поредна година с името и логото на TEVA, ще подкрепи Коледната акция.


Кауфланд е един от най-сериозните партньори на Коледната кампания и освен, че ще има своя Елха на Таланта ще подари и ваучери за покупки в голямата хранителна верига за всички даровити деца и семействата им, както в София, така и в Бургас.

Към Благотворителната кампания се присъединяват отново бизнесмените Атанас Динев- построил бутиковата сграда Кари Хоум, издигнал качеството в своя мисия, Звезделин Протопопов собственик на естетични клиники Pro Derma, лидерът в производството на тютюн в България Нешо Миранов, както и известният защитник на човечките права адв. Анна Попова.


Фондацията приветства с добре дошли и новите си коледни ангели: семейството на д-р Мажена и Георги Панови и синът им Александър, Ligna Group- една от водещите европейски компании в интериорния дизайн и обзавеждането и дентална клиника AllDental, която ще се грижи за денталното здраве на всички млади таланти с индивидуална грижа и внимание.


И тази година верните партньори на Фондация „Стоян Камбарев“ - ПОК СЪГЛАСИЕ, ТECHOPOLIS и Practiker, WILKINSON Sword, шоколадовото изкушение MЕRCI, SBTech, EasyCredit, Pernod Ricad Bulgaria и NOVA Film ще украсят своя блестяща Елха на Таланта и така ще сбъднат много детски мечти!


ВИЖТЕ официалния клип със Звездните Посланици 2020svetlina i blagosloviq - 2020.jpg

"Светлина и Благословия" -
благотворителна инициатива и концерт в подкрепа на децата от Дома за сираци в село Нови хан на Отец Иван и Отец Григорий.
Дарявайте директно по сметките на Дома.
Повече за кампанията - кликнете на банера! 

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2020
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now