Търсене
  • PRESS BG news agency

ДЕВОРА УАЙЛД ВЛИЗА В РОЛЯТА НА PR СПЕЦИАЛИСТ В БОЛНИЦА „СВ. АНАСТАСИЯ“

Актуализирано: Мар 4
Болезнени разкрития и првокативни ситуации в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“


Тази седмица „Св. Анастасия“ ще се сдобие с нов PR специалист в лицето на Юлия Бончева. В ролята на прямата журналистка, която ще се появи в ключов момент за екипа, ще влезе актрисата Девора Николовска - Уайлд.


Много се радвам да бъда част от „Откраднат живот“. Впечатлена съм от начина, по който сериалът преплита „Системата“ с личните съдби и взаимоотношенията между лекарите. Моята героиня – Юлия, е амбициозна, целенасочена, със силен характер. Тя вярва в потенциала на болницата и е готова на всичко, за да разкрие истината и да постигне плановете си в личния и професионалния живот“, споделя актрисата, която пристига от Лондон за снимките на девети сезон.


Тази седмица сериозната страна на лекарската професия ще бъде преплетена с хумор и лични истории, които са неизменна част от спешното отделение.


Болезнени разкрития ще променят живота на някои от пациентите, а други ще попаднат в комични ситуации, които ще отворят нова тема между лекарите. Разделението на жени срещу мъже ще провокира дамите да спретнат невиждан номер на колегите си.


Междувременно доктор Огнянова ще трябва да избере окончателно свой колега за урологичното отделение. Дали ще предложи постоянна работа на доктор Хаджихристев или на доктор Николова?Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.        Последни публикации

Виж всички

АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИЛИЩА СЕ ПРОИЗНЕСОХА ПО ЖАЛБИ СРЕЩУ РЕШЕНИЯ НА КПКОНПИ

PRESS BG NEWS AGENCY, 26.10.2020 г. | В периода декември 2019 г. – септември 2020 г. Върховният административен съд и административни съдилища в страната се произнесоха по решения на Комисията за прот

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2020
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now