• PRESS BG news agency

„БНТ на 60“ продължава и през есента

Като отговор на изключителния зрителски интерес, през новия телевизионен сезон БНТ ще продължи да обогатява и разработва концепцията на юбилейния проект „БНТ на 60“. Това информира за PRESS BG NEWS AGENCY Виолета Цонкова - ръководител "Маркетинг и Комуникации" на БНТ.  

В предаването знакови имена от българската култура, изявени журналисти, известни спортисти, политици и общественици ще продължат да споделят своите спомени за ключови събития, случили се през годините по света и у нас.

От 12 септември, всяка събота и неделя от 19:00 часа, в рамките на 60 минути „машината на времето“ ще връща зрителя към златните години на емблематични телевизионни предавания. Ще припомня поизбледнели образи и забравени мелодии, куриозни случки и забавни истории. Ще дава нови гледни точки към събития, останали завинаги в съвременната ни история и историята на Българската национална телевизия. 

Водещ отново ще е един от най-паметливите и сладкодумни телевизионери - Драгомир Драганов, режисьор на поредицата е неуморимият Станислав Терзиев. Частиците от пъстрия пъзел телевизионна история и настояще ще подреждат сценаристите Васко Громков и Иво Иванов. В търсене на неразкрити съкровища от Златния фонд на БНТ ще работи и досегашния редакторски екип.

0 коментари

Последни публикации

Виж всички

ОМБУДСМАНЪТ ДИАНА КОВАЧЕВА СЕЗИРА КЕВР И ЕНЕРГИЙНОТО МИНИСТЕРСТВО ЗАРАДИ ТОПЛОФИКАЦИЯ ПЕРНИК

PRESS BG NEWS AGENCY | Омбудсманът Диана Ковачева изпрати втора препоръка до министъра на енергетиката Теменужка Петкова и председателя на КЕВР Иван Иванов, с настояване да бъдат предприети своевремен

Образованието, здравеопазването и спортът - приоритетни при бъдещо разхлабване на мерките!

PRESS BG NEWS AGENCY | Образованието, здравеопазването и спортът. Това са приоритетите на правителството при бъдещо разхлабване на противоепидемичните мерки. Заявлението бе направено от здравния минис

PRESS BG news agency е платформа за независима журналистика. Тя бе създадена на 3-ти март 2020 г. 
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов.
PRESS BG news agency излъчва новини от България.

За контакти: pressbgnewsagency@gmail.com
Всички права са запазени © 2021
===============================
PRESS BG news agency is a platform for independent journalism.
She was created on 3 of March 2020.
Owner, publisher and Editor-in Chief is Ivan Varbanov.
PRESS BG news agency publish news from Bulgaria.
Contact: pressbgnewsagency@gmail.com

All rights reserved ©2021

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now